013-5346298   |    info@remyvanspreuwel.nl, francis@remyvanspreuwel.nl Showtuin: Beeksedijk 22 | 5051 PS Goirle
Gratis staal aanvragen

Kunstgras legservice Tilburg

Kunstgras legservice Tilburg: laat uw nieuwe kunstgras leggen door onze professionele mensen! Onze medewerkers zijn opgeleid in de aanleg van kunstgras en alle bijkomende zaken. Wij werken secuur en zijn een betrouwbare partij. Neem gerust telefonisch contact op om uw vragen te stellen. Het kan ook, nog persoonlijker tijdens een afspraak in onze showtuin in Tilburg

Wilt u het zelf doen?

U heeft kunstgras aangekocht of gaat dat nog doen en wilt het kunstgras gedeeltelijk of in zijn geheel zelf leggen? Daarvoor hebben wij de kunstgras leginstructie geschreven en onderstaande legvideo gemaakt. In beide instructies vindt u het gehele aanlegproces, stap voor stap. Heeft u na het lezen en bekijken, nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons.


Showtuin in Tilburg

Heeft u na het bekijken van deze website nog twijfels over het type kunstgras? En wilt u het kunstgras graag zelf even zien en voelen. Er met de knieën op zitten en met blote voeten over lopen? En passend, persoonlijk advies voor het juiste type kunstgras op uw locatie? Dat kan, in de tuin in Tilburg! Maak een afspraak in onze showtuin!

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras